Ik ben geen rapper, ik ben een allround artist” – Rey Tranquilo.

We hebben Rey Tranquilo uitgenodigd voor een shoot, geschoten door Ties Veerman, en een interview omdat hij drie dagen geleden zijn video clip “Zwarte Roos” afkomstig van zijn eerste solo E.P. PLUKJESVANM’NZWARTEROOS, gepresenteerd door WHYOU, online heeft gezet!

 

Foto: Ties Veerman

 
Kan je jezelf voorstellen aan de mensen die je niet kennen?
Tranquilo! *lacht*. Mijn naam is Rey, ik ben 18 jaar oud en kom uit Leiden! De meeste mensen kennen me als model en MC, maar met mijn aankomende E.P. ga ik eindelijk bewijzen dat ik meer ben dan alleen dat!

 
Hoelang maak je al muziek?
In het begin was muziek maken eigenlijk gewoon een hobby voor mij, mijn vriendin zag me liefde voor wat ik deed en heeft AVNTGRD verteld over mij en die zagen het wel zitten. We gingen vaak de studio in om te freestylen en het klikte meteen, sindsdien maken we altijd samen muziek.


“Ik onderscheid mezelf als muzikant door middel van heel veel genres uit te proberen en met verschillende artiesten te werken” – Rey Tranquilo

Foto: Ties Veerman 


Kan je ons meer vertellen over je nieuwe single “Zwarte Roos” ? Wat was je inspiratie?
“Zwarte Roos” gaat eigenlijk over mijn leven en de keuzes die ik maak, ik ben er zeer van bewust dat niet iedereen me snapt of het eens zijn over hoe ik bepaalde dingen doe. Ik weet hoe ik over kom.. maar mijn excuus is dat ik jong ben, iedereen heeft het recht om te zijn wie ze willen zijn en daar sta ik voor.

We zijn benieuwd naar je aankomende E.P., kan je al iets erover weggeven?
Hahaha eigenlijk niet! Op dit moment ben ik samen met mijn collega, broer, tijger en producer Jesse Jayson bezig met nog een nieuwe heerlijke track, die gaan we ook clippen. Naast dat wat optredens, houd me facebook in de gaten voor meer info!
M’n E.P. komt ergens rond de zomer of eerder uit op Spotify en iTunes. 
AVNTGRD!!! Houd ons in de gaten, want geloof me… we gaan snel!

“Ik ben zeker van mijn zaak, als ik iets wil ga ik ervoor! ik doe echt mijn best!” – Rey Tranquilo.

Foto: Ties Veerman 

Volg Rey Tranquilo op Social Media.

Facebook: goo.gl/aIBBAK

Instagram: goo.gl/jPpQF3

Youtube: goo.gl/Fu5zfz